Persbericht boek

PERSBERICHT

Steenwijk, september 2010 

Verdwaald verlangenEen zoektocht naar de hemel op aarde

Twee personen en een recorder. Zo schijnbaar eenvoudig lijkt het allemaal te zijn begonnen. Toch hadden ze tien jaar en vele gesprekken nodig, het was een lange reis. Tetty Pols-Visser was bezig aan een zoektocht en werd hierbij geholpen door haar mental coach Maurice Oosterhof. Wat begon met werken aan zichzelf werd de reis van haar leven. Samen beschreven ze deze reis in het boek ‘Verdwaald verlangen’.

Haar leven leek op het oog een goed leven, zonder een schaduwkant. Zoals veel vrouwen volgde ze eerst een studie, vond een baan (ze werkte negen jaar lang in het onderwijs), kreeg een gezin en ging vrijwilligerswerk doen. Toch werd haar leven overschaduwd door een gevoel van angst, met als gevolg fobische klachten en pijn. Ze besloot te gaan onderzoeken waar deze angst vandaan kon komen. Samen met haar mental coach Maurice Oosterhof kwam ze op het spoor van een ervaring die ze al jarenlang ver weg had gehouden. Ze werd zich bewust van een lang vergeten herinnering; haar bijnadoodervaring.

Vooral via gesprekken, maar ook aan de hand van inzichtgevende citaten, gedichten en liederen wordt de lezer meegevoerd met Tetty op de reis naar haar persoonlijke groei. En de lezer mag met haar meegroeien.

Maurice Oosterhof gebruikt als mental coach de methode ‘Spoorzoeken’. Spoorzoeken is een eigentijds coachingsconcept dat is ontwikkeld om aan de hand van je emoties een betere balans te creëren tussen je gevoel, je denken en je omgeving. Spoorzoeken helpt je bij het verkrijgen van inzicht in wie je bent en waar je staat ten opzichte van je omgeving. Het leert je jouw eigen keuzes te maken en jouw wereld vorm te geven, zodat jij jezelf er ook in herkent.

Verdwaald verlangen biedt inzichten die het leven meer inhoud, vreugde en bezieling geven. Het boek tilt je op en plaatst je in een wereld waarvan je dacht dat deze onbereikbaar was. De informatie die aangereikt wordt, geeft antwoord op vele vragen die je in het dagelijks leven kunt tegenkomen.

Titel:                         Verdwaald verlangen

Ondertitel:                Een zoektocht naar de hemel op aarde

Auteurs :                  Tetty Pols-Visser en Maurice Oosterhof

Formaat :                 145 x 210 mm
Omvang :                 192 pagina’s
Verkoopprijs :           € 17,95

Verschijnt:                begin oktober 2010

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uitgever Raymond van der Knaap van 248media uitgeverij (www.248media.nl).

Telefoon: 06 – 44 99 00 71 of mail naar info@248media.nl.


Op Weg naar je Ware Natuur gaat verder via Het Pad van de Pelgrimswww.hetpadvandepelgrims.nl