Maand van de Spiritualiteit

Lieve mensen,

Tijdens deze Maand van de Spiritualiteit met als thema Tijd maken heb ik even tijd gemaakt om terug te gaan in de tijd.

Het was een jaar geleden, Maand van de Spiritualiteit 2009.

Op 9 november 2009 kwam Geert Kimpen een lezing geven bij een boekhandel in mijn woonplaats Veenendaal. Hij is de auteur van de succesvolle boeken De Kabbalist en De geheime Newton. Zijn boek Stap voor stap van wens naar werkelijkheid, een pocketuitgave van het tijdschrift Happinez, was op dat moment al geruime tijd een inspiratiebron voor mij om mijn droom levendig te houden. In dit boekje legt hij uit, aan de hand van zijn eigen levensverhaal, hoe wensen kunnen worden omgezet in werkelijkheid. Zonder dat ik bewust het boek stap voor stap volgde, inspireerde het boek mij bij de stappen die ik zette om mijn droom te verwezenlijken.

Voor de lezing had ik een leuke en humorvolle ontmoeting met Geert. Ik vertelde hem o.a. dat ik ooit een lezing van hem had bijgewoond op een Onkruidbeurs. Zijn boek De Kabbalist, inmiddels in vijftien talen uitgebracht, was toen net verschenen. Het was de meest inspirerende lezing die ik in jaren had gehoord. Ik dacht toen: als die man nog een keer bij mij in de buurt een lezing komt geven, ga ik er weer heen. En ja hoor, 9 november 2009.

Wederom wist hij zijn verhaal zo enthousiast en gepassioneerd te brengen, alsof hij er voor het eerst stond en zijn verhaal voor het eerst deed. Op een gegeven moment ging het over: Wat is je levensmissie? Wat is je wens? Die avond gaf Geert mij de gelegenheid om hardop, als een extra bekrachtiging, mijn levensmissie en mijn wens voor de aanwezigen te verwoorden.

Ik vertelde dat ik mensen wilde helpen herinneren wie ze zijn, dat we van goddelijke oorsprong zijn. Dat dat mijn ervaring was en dat ik daar een boek over geschreven had. Dat het mijn wens is dat het manuscript een plek zal vinden bij een uitgeverij, dat ik ook lezingen geef en dat ik middels die lezingen en dat boek een bijdrage wil leveren aan het spiritueel bewustzijn van de mensen, en dat ik hoop dat mensen zo teruggegeven worden aan zichzelf.

Na afloop van de avond heb ik de uitgebreide uitgave van het boek Stap voor stap van wens naar werkelijkheid boek bij hem gekocht. Voor in het boek heeft hij geschreven: ‘Het kindje is er: je manuscript. En nu moet het onderdak vinden. Maar jij als krachtige en liefhebbende moeder zult daar zeker in slagen.’

Vijf dagen later, op 14 november 2009, ontmoette ik tijdens een boekpresentatie een echtpaar die de redactie vormt bij 248media uitgeverij in Steenwijk. Die ontmoeting heeft geleid tot de geboorte van mijn boek Verdwaald verlangen – Een zoektocht naar de hemel op aarde  dat op 1 oktober jl. het levenslicht heeft gezien en nu de wereld in gaat.

Wegens vakantie was de redactie van de uitgeverij niet in de gelegenheid om mijn boekpresentatie op 31 oktober jl. bij te wonen. Het zal niet zomaar zijn dat ik uitgerekend op 9 november 2010 een bijzondere en ‘hart’elijke ontmoetingsdag heb gehad met dit echtpaar dat redactioneel het geboorteproces van het boek begeleid en ondersteund heeft.

Het jaar is rond. Op 9 november 2010 vierde ik met hen de tot werkelijkheid geworden wens die ik uitsprak op 9 november 2009.

In een brief via de mail vertel ik Geert Kimpen hoe hij onderdeel was van dit plan. Ik laat hem weten dat het fantastisch is hoe hij vanuit zijn ZIJN de mensen weet te inspireren. En ik bedank hem voor zijn bijdrage aan het verwezenlijken van mijn droom.

Onderstaand zijn reactie:  

Beste Tetty,

Wat een prachtig verhaal! Dankjewel om dit met me te delen!

Wat geweldig om te horen dat je jouw plan en levensmissie hebt doorgezet, en dat het nu in de fysieke wereld geboren is. Van harte gefeliciteerd!

Ik weet zeker dat jouw boek, en de ervaringen die je er in verteld, een grote steun en inspiratiebron zal zijn voor vele mensen.

Stap nu met opgeheven hoofd de wereld in, en laat ze weten van het bestaan van je boek, zodat zoveel mogelijk mensen er van kunnen genieten.

Jouw passie kan de wereld veranderen, Tetty!

Warme groet,

Geert

 

Mijn wens, die uit mijn hart gekomen is en die uitdrukking geeft aan mijn essentie, is verwezenlijkt.

Mijn droom is waarheid geworden.

Wat is jouw droom? Wat is jouw levensmissie? Wat is jouw wens?

Wees je bewust dat je alle mogelijkheden hebt om je droom te vervullen!

 

Hartegroet, Tetty 

 

Reageren?


Op Weg naar je Ware Natuur gaat verder via Het Pad van de Pelgrimswww.hetpadvandepelgrims.nl