Boekpresentatie Verdwaald verlangen

Inmiddels 7 dagen verder kijk ik terug op een feestelijke bijeenkomst op zondagmiddag 31 oktober jl. in de sfeervolle Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.

In aanwezigheid van familie, vrienden en bekenden hebben Koos en ik de geboorte van het boek Verdwaald verlangen – Een zoektocht naar de hemel op aarde gevierd.

Ik had het mij niet mooier kunnen wensen. Het was hartverwarmend om met zoveel lieve mensen dit feest te vieren. Ik geniet nog steeds na van al het goede dat we hebben mogen ontvangen in woord en gebaar; de gelukwenskaarten, de kadoos, de bloemen en de hartelijke woorden die in het gastenboek geschreven zijn.

Binnenkort zal ik in woord en beeld enkele impressies geven van de boekpresentatie.

Reageren?


Op Weg naar je Ware Natuur gaat verder via Het Pad van de Pelgrimswww.hetpadvandepelgrims.nl