Eindeloos bewustzijn

Ik ben het Bewustzijn en tijdens mijn bijnadoodervaring heb ik het Bewust Zijn ervaren.

Toen ik destijds bijkwam uit de narcose, hoorde ik zeggen: ‘Ze is weer bij bewustzijn.’ En ik dacht: ‘Het is geen kwestie van buiten bewustzijn zijn of bij bewustzijn zijn, ook al noemen we dat zo. Ik ben het bewustzijn en dat gaat altijd door, ook al doet het lichaam niet mee.’

Het bewustzijn heeft geen begin en geen einde en kan ook los van het lichaam worden ervaren. Er is een hoger, onstoffelijk verband, waarin alles met elkaar samenhangt. Je bent niet alleen maar een sterfelijk mens. Je bent degene die is, die was en zal zijn.

(uit: Verdwaald verlangen – Een zoektocht naar de hemel op aarde)

Reageren?


Op Weg naar je Ware Natuur gaat verder via Het Pad van de Pelgrimswww.hetpadvandepelgrims.nl