Interview Indigo Soulstation

Afgelopen donderdag 14 oktober jl. was ik te horen bij Indigo Soulstation.

N.a.v. het verschijnen van mijn boek ben ik voor het programma Relax met… boeken geïnterviewd door Raymond van der Knaap. 

Ik vertel wie ik ben en hoe dit boek een schepping is die vorm heeft gekregen door jaren van innerlijke transformatie heen.

Dit gesprek is op 21 oktober opnieuw uitgezonden en te beluisteren via www.indigosoulstation.nl

In Verdwaald verlangen – Een zoektocht naar de hemel op aarde ga ik als hoofdpersoon op zoek naar mijzelf. Deze zoektocht, die leidt tot spiritueel bewustzijn, voert door het landschap van mijn leven, voor en na mijn bijnadoodervaring. Ondersteund en begeleid door de woorden, inzichten en vragen van Maurice Oosterhof, mental coach.

Een passage uit het Voorwoord  

Vanuit de behoefte mensen een beter leven te geven aan de hand van de inzichten, in de loop der jaren opgedaan als mental coach, is het ‘Spoorzoeken’ concept ontstaan. Spoorzoeken geeft inzicht in hoe je denkt en hoe dit denken zich uitdrukt. Het reikt inzichten aan voor de groei naar een ruimer bewustzijn en begrip, van waaruit je anders leert kijken naar wat er in je leven gebeurt en van waaruit je je ontwikkeling kunt plaatsten.

Dit boek is ook geschreven vanuit de wens om de beleving van een bijnadoodervaring te delen en de boodschap van onvoorwaardelijke liefde uit te dragen, zodat mensen aangeraakt worden en zich bewust worden van hun goddelijke essentie. Tegelijkertijd heeft de informatie vanuit Spoorzoeken waardevolle ondersteuning geboden bij het integreren van de bijnadoodervaring in het dagelijks leven en het daarmee gepaard gaande innerlijke transformatieproces.

Reageren?


Op Weg naar je Ware Natuur gaat verder via Het Pad van de Pelgrimswww.hetpadvandepelgrims.nl