Geboorte van het boek

Lieve mensen,

Het boek Verdwaald verlangen – Een zoektocht naar de hemel op aarde is geboren. Het was een ontroerend moment om op 1 oktober 2010 uit handen van uitgever Raymond van der Knaap dit geesteskind te mogen ontvangen.

Op 1 mei jl. was het ondertekenen van het contract met 248media uitgeverij een bijzonder moment, waarbij ik datgene wat ik in de afgelopen jaren met Maurice gedeeld heb, in de toekomst ga zetten. Vanuit een open hart heb ik geschreven over mijn reis van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling die ik, mede door mijn bijnadoodervaring, ben gegaan.

Ik hoop dat het boek een instrument zal zijn dat jou inspireert tot het maken van je eigen innerlijke reis. De reis naar je hart overbrugt iedere afstand en verbindt jou met wie je ten diepste bent.

Mijn wens is dat deze boodschap jou naar het Licht in jezelf brengt, dat je geraakt en aangeraakt door onvoorwaardelijke liefde teruggegeven wordt aan jezelf.

In Liefde en Verbondenheid,

Tetty

Reageren?


Op Weg naar je Ware Natuur gaat verder via Het Pad van de Pelgrimswww.hetpadvandepelgrims.nl