Verdwaald Verlangen

Op het moment dat ik geboren werd en mijn intrede in dit aardse leven deed, wist ik absoluut niet wat mij te wachten zou staan. Toch lag alles wat ik in mijn leven zou gaan meemaken al besloten in dat ene moment. Zonder dat ik het mij bewust was, was ik op weg naar mijn ware natuur. Er was hooguit van tijd tot tijd een verdwaald verlangen, dat sterker werd naarmate mijn reis door dit leven verder ging.

‘Verdwaald verlangen – Een zoektocht naar de hemel op aarde.’ is de titel van het boek dat ik samen met Maurice Oosterhof heb geschreven, waarin aan de hand van mijn persoonlijke ervaring de zoektocht naar vervulling van dit verlangen beschreven wordt. Door het innerlijke landschap in kaart te brengen kan de weg naar huis zichtbaar worden waar je verwelkomd  en omarmd wordt door je ware natuur. Je bent thuisgekomen in jezelf. 

Dit boek zal begin oktober 2010 verschijnen bij uitgeverij 248media. www.248media.nl

Reageren?


Op Weg naar je Ware Natuur gaat verder via Het Pad van de Pelgrimswww.hetpadvandepelgrims.nl